skyklima.hu

Minőségi klímák elérhető áron

FELHÍVÁS!!!

A folyamatos gyártói és alapanyagár áremelések miatt, tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat és Érdeklődőinket, hogy a honlapunkon a közzétett árak SZIGORÚAN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

Igyekszünk frissíteni, az árakat. Az aktuális árakat és szállítási időpontokat kizárólag telefonon vagy e-mailen árajánlat formájában tudunk az Ön részére kínálni. 

Megértésüket köszönjük!

Főoldal > Split klímák > Oldalfali split klímák

CASCADE BLACK ART CWH18TBA82 / 5 kW - oldalfali split klíma szett

Márka: Cascade
Cikkszám:
CK-601

Ár: 370 840 Ft

LEÍRÁS:

- Elegáns megjelenés

- A Cascade BLACK ART modern formatervezésű beltéri egysége bármilyen környezethez illik.

- 3D légáram

- A 4 irányú légterelés lehetővé teszi a helyiség egyenletes hűtését, legyen a helyiség bármely részébe is felszerelve a BLACK ART beltéri egysége.

- Rejtett kijelző

- A BLACK ART rejtett kijelzője az ideális megoldást kínálja, mivel kikapcsolt állapotban szinte észrevehetetlen.

- Beépített gázszivárgás érzékelő

- A maximális biztonság érdekében a BLACK ART beltéri egysége gázszivárgás érzékelővel lett felszerelve, amely a hűtőközeg esetleges szivárgásakor azonnal figyelmeztető jelzést küld.

- Fűtés -20°C-ig

- A klímával való fűtés ma már nem luxus, hanem gazdaságilag indokolt megoldás. Legyen akár -20 °C odakinn, ez a BLACK ART klímának nem okoz gondot, képes probléma nélkül egyenletes meleget biztosítani.

- „I set” funkció

- Csak egy gombra van szükség. Ezen gomb megnyomásával a készülék a memóriában elmentett felhasználói beállításoknak megfelelően működik.

- ECO üzemmód

- Egyetlen gombnyomással indítható az ECO üzemmód. A berendezés gyorsabban hűti le a helyiséget, majd alacsonyabb fordulatszámmal működve a kívánt szinten tartja a hőmérsékletet. Az ECO üzemmód használatával akár 30%-os energia megtakarítás is elérhető.

- 4 in 1 szűrő

- A beltéri egységben 4 az 1-ben szűrő található, melynek elemei: 1 - Katalizátor szűrő (eltávolítja a formaldehidet és más illékony szerves vegyületeket, valamint a káros gázokat) 2 – Katekin szűrő (lebontja a baktériumokat és a kellemetlen szagokat) 3 – Aktív szénszűrő (elnyeli a levegőben lévő részecskéket és szagokat) 4 - C-vitamin szűrő (kitölti a levegőt a C-vitaminnal, ami erősíti az immunrendszert és jót tesz a bőrünknek).

- Öndiagnosztika

- A készülék folyamatosan ellenőrzi az egységek állapotát és rendellenesség esetén kijelzi a hibakódot a probléma gyors elhárítása érdekében.

- Szuper csendes

- A beltéri egység zajszintje mindössze 18 dB, ha a ventilátort alacsony sebességre állítjuk.

- „I feel” funkció

- A távirányítóba beépített érzékelő biztosítja a nekünk leginkább megfelelő hőérzetet. Helyezzük oda, ahol a legtöbbet tartózkodunk.

- Wifi vezérlés

- Okostelefonról, wiFi segítségével a világ bármely pontjáról egyszerűen vezérelhető a beltéri egység. Sőt, akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.

- Öntisztító funkció

- Nincsenek többé kellemetlen szagok. Az automatikus öntisztító funkció kiszárítja a klímakészülék belső felületét, megakadályozva ezzel a penészgomba megtelepedését.

- Éjszakai üzemmód

- A nyugodt éjszakai alvás nem elérhetetlen többé. A Cascade BLACK ART biztosítja ehhez a kellemes környezetet a levegő túlhűtésének, vagy túlfűtésének megakadályozásával.

- Anti-cold air

- Fűtés üzemmódban a beltéri ventilátor sebességét az elpárologtató hőmérséklete határozza meg. Csak akkor kezd el működni a ventilátor, ha a hőmérséklet elég meleg, ezzel is megakadályozva a hideg levegő beáramlását a készülék bekapcsolásakor vagy leolvasztás után.

- Komfortos hűtés

- A levegő páratartalmának szabályozása az Önnek leginkább megfelelő beállítások szerint.

- Smart air flow

- A funkció beállításával hűtés üzemmódban a légterelés felfelé, fűtés üzemmódban lefelé irányul.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

Energiaosztály:

A++/A+

SEER:

6,1

SCOP:

4,0

Hűtő teljesítmény (min/névl/max):

5 kW

Fűtő teljesítmény (min/névl/max):

5,13 kW

Beltéri méretek:

777*250*205 mm

Kültéri méretek:

700*552*256 mm

Működési hőmérséklet (hűtés):

-15°C – +50°C

Működési hőmérséklet (fűtés):

-20-+30°C

Garanciális időszak:

5 év

Információk

Kérdése van?


0670/318-9039


[email protected]

 

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink