skyklima.hu

Minőségi klímák elérhető áron

FELHÍVÁS!!!

A folyamatos gyártói és alapanyagár áremelések miatt, tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat és Érdeklődőinket, hogy a honlapunkon a közzétett árak SZIGORÚAN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

Igyekszünk frissíteni, az árakat. Az aktuális árakat és szállítási időpontokat kizárólag telefonon vagy e-mailen árajánlat formájában tudunk az Ön részére kínálni. 

Megértésüket köszönjük!

Főoldal > Multi klímák > Multi klímák beltéri egységei

LG ARTCOOL AC12BQ / 3,5 kW - oldalfali multi klíma beltéri egység

Márka: LG
Cikkszám:
CK-560

Ár: 156 210 Ft

LEÍRÁS

Klasszikus stílusa és modern vonalai mellett, az LG ARTCOOL típusú terméke a legátfogóbb légkondicionálási megoldást nyújtja páratlan kivitelben.

Stílusos ARTCOOL dizájn

Az LG Artcool légkondicionáló minimalista és egyszerű stílusának köszönhetően harmonizál otthona belső megjelenésével. A termék elülső oldalán található tükröző üveg visszaveri a környezet képét, ezzel kiemeli otthona belső megjelenését és egységét, és az üvegfelület látható szilárdsága révén időtlen szépséget sugároz.

Ionizátor

Több mint 3 millió ion gondoskodik nem csupán a légkondicionálón átáramló levegő sterilizálásáról, hanem a készülék körüli káros anyagok és kellemetlen szagok kiküszöböléséről is. Az ionizátor bizonyítottan 60 percen belül sterilizálja a letapadó baktériumok több mint 99%-át.  

SmartThinq

Wi-Fi funkcióval ellátott eszközök, valamint az LG exkluzív vezérlőalkalmazása segítségével bármikor, bárhonnan elérheti légkondicionálóját.  

Alacsony zajszint

Az LG egyedülálló ferde ventilátorának és inverteres kompresszorának köszönhetően az LG légkondicionálók alacsony zajszint mellett működnek, ami kiküszöböli a felesleges zajt, és zökkenőmentes működést tesz lehetővé.  

Aktív energiaszabályozás

Az aktív energiaszabályozásnak köszönhetően helyzettől függően megválaszthatja az energiafogyasztás szintjét. Élvezze a hűvös, kényelmes környezetet, miközben energiát takaríthat meg.  

Jet Cool

A levegőkimenet optimalizált kialakítása erőteljesebb légáramot eredményez, így a helyiség gyorsabban lehűthető.  

Automatikus tisztítás

A teljeskörű automatikus tisztítás funkció megakadályozza a baktériumok felhalmozódását és a penész kialakulását a hőcserélőn, ezáltal kellemesebb környezetet biztosít a felhasználó számára.  

Függőleges, 6 fokozatú zsalu

A felhasználók 6 előre beállított pozíció közül választhatják ki a zsalu irányát, s így pontosan a kívánt irányba terelhetik a légáramlatot.  

4 irányú legyezőfunkció

Az LG légkondicionálók a helyiség minden sarkába eljutatják a hűvös levegőt. A 4 irányú legyezőfunkciónak köszönhetően a készülék gyorsan és hatékonyan fújja a levegőt a különböző irányokba.  

KETTŐS védőszűrő

A KETTŐS védőszűrő megfogja a 10㎛-nél nagyobb porszemeket.  

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Energiaosztály:

A++/A+

SEER:

6,5

SCOP:

4,0

Hűtő teljesítmény (min/névl/max):

0,89/2,5/3,7 kW

Fűtő teljesítmény (min/névl/max):

0,89/3,2/4,1 kW

Hangnyomás szint:

41/35/27/19 dB

Maximális csőhossz:

15 m

Kültéri méretek:

717 x 483 x 230 mm

Beltéri méretek:

837 x 308 x 192 mm

Működési hőmérséklet (hűtés):

-10 – 48 °C

Működési hőmérséklet (fűtés):

-10 – 24 °C

Folyadékcső méret:

6,35 mm

Gázcső méret:

9,52 mm

Garanciális időszak:

10 év

Információk

Kérdése van?


0670/318-9039


[email protected]

 

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink