Minőségi klímák elérhető áron

FELHÍVÁS!!!

A folyamatos gyártói és alapanyagár áremelések miatt, tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat és Érdeklődőinket, hogy a honlapunkon a közzétett árak SZIGORÚAN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

Igyekszünk frissíteni, az árakat. Az aktuális árakat és szállítási időpontokat kizárólag telefonon vagy e-mailen árajánlat formájában tudunk az Ön részére kínálni. 

Megértésüket köszönjük!

Szolgáltatások

KLÍMA TELEPÍTÉS

A Reha Szerviz Kft lakossági, közületi és ipari klímarendszerek telepítésével és üzemeltetésével foglalkozik.

Szakmai tapasztalatunkkal segítünk Önnek a megfelelő klíma kiválaszásában, ezáltal a legoptimálisabb berendezést telepítjük a kívánt helyszínen. 

Az optimális klímakiválasztás során figyelembe vesszük a hűtés/fűtésre szánt helységek alapterületét, tájolását, szigetelését, üvegfelületek nagyságát a kül és a beltéri egységek közötti távolságot illetve azok elhelyezését. 

Az Ön igényeit figyelembe véve, mi csak szakmai tanáccsal tudjuk segíteni ügyfeleinket a legjobb klímaberendezés kiválasztásában és annak elhelyezésében. A döntés természetesen, az Öné!
 

SZERVIZ

Problémája van a kímával, nem kapcsol be, nem hűt, esetleg nem fűt? Hívjon és a hiba  megállapítása után javítjuk azt. Amennyiben alkatrész szükséges azt is megoldjuk.

KARBANTARTÁS / TISZTÍTÁS

Lakossági, közületi és ipari klímarendszerek szakszerű karbantartásam és tisztítása. Ha téli fűtésre vagy csak fűtés kiegészítésre is használják a készüléket, akkor évi kétszer ajánlott a készülék tisztítésa! A használlat során a beltéri egységben megtapadó baktériumok, gombák, por stb. légúti megbetegedést okozhatnak. Tisztitás során a kül és beltéri egységet egyaránt tisztítani kell a lerakódott szennyeződéstől mert a készülék hatásfokát is nagy mértékben csökkentheti. Gombaölő, baktériumölő folyadékkal és meleg gőzzel végezzük a tisztítást, hogy az Ön otthona friss és üde lehessen!

Információk

Kérdése van?


0670/318-9039


[email protected]

 

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink