Minőségi klímák elérhető áron

FELHÍVÁS!!!

A folyamatos gyártói és alapanyagár áremelések miatt, tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat és Érdeklődőinket, hogy a honlapunkon a közzétett árak SZIGORÚAN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

Igyekszünk frissíteni, az árakat. Az aktuális árakat és szállítási időpontokat kizárólag telefonon vagy e-mailen árajánlat formájában tudunk az Ön részére kínálni. 

Megértésüket köszönjük!

Klímával fűtés? Ma már könnyen megvalósítható!

Csökkenthető a téli rezsiköltség? Ma már igen. Míg régebben a klímák nagyobb áramot vettek fel a működéshez, addig a mai modern hőcserélő klímák inverteres működésének hála, az elektromos felhasználás jóval kevesebb! Ma már olcsóbb lehet a fűtés klímával, mint gázzal! Sőt ezekre a hőcserélős inverteres klímákra állami támogatás is igényelhető (H-tarifa, lakásfelújítási program gyermeket nevelők részére) !

Az inverteres fűtésre is optimalizált klímák olyan technológiával rendelkeznek, melynek az energiafelhasználásához jóval nagyobb hatásfokkal működnek, mint a gázüzemű fűtések. A klíma inverteres technológiája által egy átlagos 5kW teljesítményű klíma működése közben 1-1,5kW elektromos áramot használ, de cserébe négy-ötszörös fűtési energiát hoz létre. A ’régebbi’ kezdetleges inverteres klímák jóval drágábbak és ’zajosabbak’ voltak és nem tudtak annyi funkciót, mint a mai társaik. Ma már a technológia fejlődésének hála, ezek az inverteres klímák nemcsak gazdaságosabbak, hanem halkabbak is, illetve számos plusz, úgynevezett kényelmi funkciót tudnak. Például: automata üzemmód (csak a hőfokot állítjuk be és a gép automatikusan a legoptimálisabban működik na kívánt hőfok elérésében), wi-fi funkció (mely által az okostelefonunkon állíthatjuk be a klímánk működését bármikor, bárhonnan), illetve az automatikus leolvasztás funkció ( ez nagyon fontos fűtésre is használt klímák esetén, hiszen hőcserélés közben kondenzvíz keletkezik, amely hidegben ráfagyhat a kültéri egység hőcserélő lamelláira). Az automata leolvasztás funkció amikor a hideg időben észleli a jegesedést, akkor elindul egy automatikusan, mely felmelegíti a kültéri egységet, ezáltal leolvad a jég-lerakódás. Ez a leolvasztás funkció pár perc alatt lezajlik, majd újraindul a klíma készülékünk automatikusan azon a hőfokon, amit beállítottunk. Egy szó, mint száz, a mai modern inverteres klíma gazdaságosabb, számos funkcióval rendelkezik és egész évben bármikor használhatjuk kedvünkre, akár fűtünk, akár hűtünk!

Információk

Kérdése van?


0670/318-9039


[email protected]

 

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink